סופגניות מבצק של Rhodes באמריקה!

טוב, סופגניות מבצק של Rhodes, גירסא מלאה עם תמונות.
1. לקנות בצק של Rhodes. מוכרים ב-Amazon Fresh, Walmart, H‑E‑B, וכו׳
2. לגזור ריבועים של נייר אפיה, לשים חתיכות של בצק קפוא מעל הנייר עם מרווח של כ-10 ס״מ. חשוב מאוד מאוד מאוד שחתיכות בצק לא יגעו אחת בשניה בזמן הפשרה והתפחה.
3. להפשיר ולתת להכפיל בנפח. אני שם בתנור אפיה עם מנורה דלוקה לכשעתיים-שעתיים וחצי. בצק צריך בערך להכפיל את נפחו וכן הקרום צריך להתייבש ממש טיפה – זה הסוד לסופגנייה חלקה בלי בועות. ראו תמונות.
4. לא משנה מה – לא נוגעים בבצק! כל נגיעה יכולה
להרוס את הצורה.
5. לחמם שמן צמחי או קנולה לכ-165 צלזיוס. נסו לשמור טמפ׳ קבוע זו במשך כל תהליך הטיגון. טמפ׳ נמוכה יותר – סופגניה תספוג יותר מדי שמן ולא תהיה טעימה, טמפ׳ גבוהה יותר – סופגניה תשרף מבחוץ ותישאר לא מוכנה בפנים.
6. להרים בצק בעזרת פינות של ריבועי נייר אפיה. לשים בשמן עם נייר אפיה. לטגן כדקה וחצי עד שחלק התחתון מקבל צבע זהוב, אבל לא לשרוף! סופגנייה תמשיך להטגן גם אחרי שתהפכו אותה אז לא מחכים עד שחלק התחתון מוכן ממש עד הסוף.
7. להפוך את סופגניה בעזרת מלקחיים. ממליץ להשתמש במלקחיים ברזל, לא פלסטיק/סיליקון. להוציא נייר אפיה, לזרוק לפח.
8. לטגן עוד כדקה-דקה וחצי. להנות ממראה המרהיב של פס לבן באמצע.
9. להוציא סופגניה בעזרת מלקחיים, לשים על מגבת נייר ל10-15 דק.
10. תמלאו במה שבא לכם ואיך שבא לכם! אני עצלן, לכן רוב הזמן אני חותך אותם כמו המבורגר ושם ריבת תותים, ריבת חלב, נוטלה וכו׳.
11. לשים אבקת סוכר מעל בעזרת מסננת.
12. חג שמח!!!
13. אני ממליץ להוסיף גזר לשמן, זה שומר על שמן צלול, ואז ניתן להשתמש בו כמה פעמים.

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו