מרק אפונה חלבי

מושלם לחורף הקר

מרכיבים

  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 תפוחי אדמה קצוצים
  • 70 גרם חמאה
  • 800 גרם אפונה קפואה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • אבקת מרק עוף
  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

1. ממיסים בסיר את החמאה והשמן, ומאדים את הבצל 5 דקות.
2. מוסיפים את האפונה ואת תפוחי האדמה ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
3. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
4. מכסים ומבשלים על אש קטנה 45 דקות.
5. מרסקים בבלנדר יד את המרק.
6. מוסיפים את השמנת, מחממים ומערבבים.
7. המרק מוכן, בתאבון

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו